Huis opknappen voor verkoop

Bij het verkopen van uw woning wilt u hier natuurlijk niet veel tijd en geld insteken. Toch is het verstandig om uw woning in zekere mate op te knappen voordat u deze te koop stelt. Wanneer u een woning of pand opknapt levert het u betere foto’s en daarmee ook meer bezichtigingen. Bovendien is de afwerking van uw woning van belang bij een taxatie. Met kleine verbeteringen in en om uw woning kan een taxatie hoger liggen dan u denkt. Bent u geïnteresseerd naar een aantal tips en trics om uw woning te verbeteren? Bekijk dan onze tips hieronder. Als u nog vragen heeft zijn wij uiteraard bereid om u middels ons contactformulier te helpen.

Waardevermeerdering door verbouwen en renoveren, hoe doe je dat?

Er zijn een aantal klussen die u door ons kunt laten uitvoeren om waardevermeerdering van uw woning of pand zeker te stellen. Een aantal voorbeelden hieronder.

 • Vergroten woonoppervlak. Het eerste waar een toekomstige koper naar kijkt is de woonoppervlakte. Dit kunt u vergroten door een uitbouw, zolder of dakkapel.
 • Renovatie . Wanneer uw badkamer- en/of keukenvoorzieningen in goede staat zijn zal de waardebepaling hoger liggen.
 • Isolatie. In deze tijd is het besparen van energiekosten een belangrijk onderwerp. Het plaatsen van isolatieglas, gevelisolatie of vloerisolatie is een aantrekkelijke eigenschappen voor de toekomstige kopers.
 • Tuinaanpassingen. Hoewel dit een lastig onderdeel is omdat iedereen een eigen idee heeft van een mooie tuin. Toch kunt u ervoor zorgen dat een nette afgewerkte tuin ook voor waardevermeerdering kan zorgen.

  Centerbouw voor al uw voorkomende klussen en werkzaamheden in en rondom uw woning. Centerbouw is er voor al uw middelgrote klussen en voor de kleine klusjes die

  blijven liggen waar u maar niet aan toe komt, of die u zelf niet kunt uitvoeren.

  Klustarieven €29 exclusief BTW per uur. Bij totaalprijs is een korting bespreekbaar. Er worden tevens geen voorrijkosten berekend.

  Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij komen graag langs
  ( zonder verplichtingen) en indien gewenst leveren wij u een offerte inclusief werkloon en materiaal. Is uw huis (of buitenom) weer toe aan een nieuwe verfbeurt voor het komende jaar en wilt u dit tegen een scherpe prijs met kwaliteitsverf laten uitvoeren met een mooi eindresultaat? wij kunnen u nu al een scherpe offerte aanbieden als we de klus direct inplannen!

Direct advies

Als u geïnteresseerd bent naar de kosten, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag met direct advies of praktische ondersteuning.