Schilderwerk

Gemiddeld zal schilderwerk voor zowel binnen als buitenshuis eens in de vijf jaar nodig zijn. Dit hangt ook af van de kwaliteit van het soort verf dat wordt gebruikt. Onze ervaren schilders kunnen de klus snel en professioneel voor u uitvoeren. Op deze pagina vindt u meer informatie over schilderwerk, de prijzen en het onderhoud. Vul het contactformulier in voor een prijsindicatie.

Onderhoud

Om de kwaliteit van uw schilderwerk hoog te houden is het verstandig om deze van goed onderhoud te voorzien. Onze ervaren schilders kunnen ook beschadigingen aan de verf of diepe beschadigingen snel herstellen. Ook voor extensief onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Kosten

Wij hanteren voor het schilderwerk prijzen per meter. Dit is afhankelijk van bijvoorbeeld materiaalkosten, bereikbaarheid van het oppervlak en de mogelijke voorrijkosten of extra onderhoud. Via het contactformulier kunnen wij u vooraf informeren naar de meterprijs.

Onze diensten

Binnen schilderwerk

Binnenschilderwerk wordt doorgaans gezien als verfraaiing van een woning, maar dient tevens als noodzakelijk onderhoud. Door het schilderwerk aan de binnenzijde van uw pand regelmatig te laten bijhouden door een professionele schilder, kunt u de conditie van uw woning behouden.

Buiten schilderwerk

Een goed onderhoud woning en/of pand geeft een frisse uitstraling. Dit zou u dan dus ook op de juiste manier moeten onderhouden. Schildersonderhoud is bijvoorbeeld belangrijk om het kozijn en raamwerk gezond te houden. Centerbouw adviseert u graag over de noodzaak van dit onderhoud.

Schilderwerk

In de meeste gevallen zal het schilderwerk zowel binnen- als buitenshuis eens in de vijf jaar opnieuw worden gedaan. Hierbij is het een beetje afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte verfsoort, en of u een extra beschermlaag over de verf hebt aangebracht. Waar de meeste mensen het schilderwerk binnenshuis zelf uitvoeren, wordt er voor buitenshuis vaak de hulp ingeroepen van een erkend schildersbedrijf. Een ervaren schilder zal de klus snel en vakkundig voor u uitvoeren, zodat u hier geen omzien meer naar heeft. Op deze pagina vindt u meer informatie over schilderwerk, de prijzen en het onderhoud. Vul het contactformulier in voor een prijsindicatie of directe verbinding met een van onze schilders.

Boot onderhoud

Het schilderen van een boot kan opgedeeld worden in het bovenwaterschip en het onderwaterschip. Met schilderen van het bovenwaterschip bedoelen we het gedeelte van de boot wat niet in het water ligt, dus vanaf de waterlijn en de romp naar boven, het dek en de opbouw. Het onderwaterschip is het gedeelte onder de waterlijn. Er is een groot verschil tussen een verfsysteem voor het bovenwaterschip en het onderwaterschip. Verven die geschikt zijn voor boven water zijn bijna nooit geschikt voor onder water en andersom geldt hetzelfde. De verflaag voor het bovenwaterschip bestaat over het algemeen uit een primer en/of grondverf en een lak. De verflaag voor het onderwaterschip bestaat over het algemeen uit een primer en/of grondverf en een onderwaterverf of antifouling.

Direct advies

Als u geïnteresseerd bent naar de kosten, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag met direct advies of praktische ondersteuning.