Erkend Timmerman

Voor nieuwbouw woningen en renovaties is het verstandig om een ervaren timmerman in te schakelen. De timmermannen van Centerbouw hebben jarenlange ervaring op het gebied van timmerwerken, en helpen u hier graag bij. Wij staan voor professionaliteit en kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Bovendien garanderen wij u een hoge klanttevredenheid doordat wij onze klussen snel kunnen afhandelen. Onze werkwijze heeft er toe geleid dat al vele klanten momenteel genieten van één van onze projecten. Bent u benieuwd naar ons werk, en de bijbehorende prijzen? Vul het contactformulier in, en wij helpen u snel!

Maatwerk tegen aantrekkelijk tarief

Wanneer u uw timmerwerk laat uitvoeren door ons timmerbedrijf uit dan profiteert u gegarandeerd van aantrekkelijke kosten en een hoogwaardig vakmanschap. Al onze vakmannen hebben een ruime ervaring binnen het vakgebied, en zijn bovendien uitstekend gediplomeerd. Zij draaien hun hand dan ook niet om voor welke timmerklus dan ook. Bent u van plan een renovatie uit te voeren op uw keuken of badkamer en weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Een timmerman van Centerbouw geeft u met alle plezier advies over de mogelijkheden of biedt u een vrijblijvende offerte aan.

Timmerwerken in en rondom huis

Er is heel wat timmerwerk dat in en rondom het huis kan worden uitgevoerd.  Onder het timmerwerk verstaan onze timmermannen dan ook niet alleen het plaatsen of in elkaar zetten van nieuwe producten, maar ook het herstellen van ouder houtwerk. Wij helpen u onder andere graag bij:

  • Het uitvoeren van gevelbekleding.

  • Het leggen van vloeren.

  • De verbouwing van keukens en badkamers.

  • Het verwijderen van houtrot.

  • De montage van houten kozijnen.

  • Hovenierswerkzaamheden.

Zoals gezegd heeft elke timmerman in ons netwerk uitstekende diploma’s. Elk timmerbedrijf is bovendien al jarenlang actief binnen het vakgebied. Wanneer u vragen heeft over de praktische uitvoerbaarheid van een renovatie of verbouwing, als u problemen heeft met het houtwerk op uw gevel, of als er bij een doe-het-zelf klus toch hulp nodig is van een timmerman, de medewerkers van ons timmerbedrijf zullen u snel en vakkundig van dienst zijn. Bent u bezig met een verbouwing en komt u verschillende klusjes tegen waarvan u niet zeker weet of een professional van ons timmerbedrijf deze uit kan voeren? Vul dan ons contactformulier in voor meer informatie.

Renovaties

Wij zijn niet alleen handig met nieuw timmerwerk, u kunt ons ook inzetten voor het renoveren van bijvoorbeeld een trap of de keuken. Denk aan het opknappen van keukenkastjes of de opbouw van een keukenblok aan te passen. Ook daarvoor draaien onze timmermannen hun hand niet om.

Klustarieven €29 exclusief BTW per uur. Bij totaalprijs is een korting bespreekbaar. Er worden tevens geen voorrijkosten berekend.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij komen graag langs.
Indien gewenst leveren wij u een offerte inclusief werkloon en materiaal. Is uw huis (of buitenom) weer toe aan een nieuwe verfbeurt voor het komende jaar en wilt u dit tegen een scherpe prijs met kwaliteitsverf laten uitvoeren met een mooi eindresultaat? wij kunnen u nu al een scherpe offerte aanbieden als we de klus direct inplannen!

Direct advies

Als u geïnteresseerd bent naar de kosten, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag met direct advies of praktische ondersteuning.