Vloeren leggen

Als u net bent verhuisd is het verstandig om te weten welke vloeren het meest geschikt zijn. Hieronder vindt u meer informatie over houten vloeren, de eigenschappen van PVC, het verschil tussen vloertegels en plavuizen. Heeft u na het lezen van de informatie nog vragen over een bepaalde vloersoort, of wilt u graag direct ondersteuning of advies ontvangen? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Wij zijn u graag van dienst.

Parketvloer leggen

Veel mensen nog steeds dat houten vloeren het meeste sfeer geeft aan een woonkamer. Deze vloeren worden parketvloer genoemd. Indien gewenst kunnen onze klusjesmannen u advies geven over de verschillende soorten parketvloeren.

Vloertegels of plavuizen

Veel klanten zijn ook geïnteresseerd in het leggen van vloeren van tegels. Het voordeel hiervan is dat deze gemakkelijk schoon te houden zijn. Er wordt vaak gevraagd wat het verschil is tussen vloertegels en plavuizen. Over het algemeen wordt gesteld dat plavuizen gebakken vierkante vloertegels zijn, die in moderne versie wel andere vormen kunnen aannemen. Vloertegels hebben meerdere maten, en worden geproduceerd van verschillende materialen. Waar vroeger het verschil tussen plavuizen en vloertegels duidelijk aan te geven was, blijken beide producten steeds meer op elkaar te gaan lijken. Vraag onze specialisten naar de verschillen.

Vloeren van PVC

Het voordeel van PVC vloeren is dat het een licht product is dat makkelijk verwerkbaar is, en goed bestand is tegen vocht, schimmels en chemicaliën. PVC vloeren bestaat uit een dun en flexibel materiaal.  Dankzij de unieke eigenschappen van PvC vloeren is het zeer geschikt als vloer in een keuken of kinderkamer. Bovendien is het leverbaar is verschillende kleuren en designs.

Deze maand extra korting

Laminaat laten leggen vanaf €9,50 per m2.

Uw laminaat parket of pvc laten leggen door een ervaren en betrouwbare vakman van een erkend bedrijf, maar toch niet teveel betalen?Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 19 jaar ervaring zijn wij een toon aangevend bedrijf als het om vloeren gaat.

Onze prijzen zijn concurrerend.
Kwaliteit leveren tegen een betaalbare en eerlijke prijs is ons motto.
Mocht u elders een offerte hebben ontvangen, laat het ons weten. Wellicht kunnen wij u een beter aanbod doen.

Laminaat leggen

Vanaf 100 m2 €9,50 per m2
Vanaf 70 m2 €10,00 per m2
Vanaf 50 m2 €11,50 per m2
Onder 50 m2 €12,00 per m2

Parket leggen (houten vloeren)

Lamelparket zwevend €15,00 per m2
Lamelparket verlijmd €17,00 per m2
Schuren na leggen €5,00 per m2
Olieën na leggen €5,00 per m2

PVC leggen

Klik pvc leggen €11,00 per m2
Plak pvc leggen prijs in overleg.

Prijzen zijn excl. het plaatsen van plinten.

Direct advies

Als u geïnteresseerd bent naar de kosten voor het leggen van een bepaald soort vloeren, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag met direct advies of praktische ondersteuning.